Telefon rehberimiz de olan kişiler Telegram kurduğun da bizlere katıldı bildirimi geliyor. Yeni güncellemeler ile birlikte kullanıcısı oldukça artan bu konuşma programının da bu iletiyi göndermesi kullanıcıların da oldukça canını sıkmış gibi görünüyor. Bende bu durum dan artık usananlardan biriyim. insanın bir gün içerisinde tüm rehberi bu uygulamayı indirebilir mi? Evet indirdi. 🙂

Bu benim için aslında tamamen bilinçsizlik. Yani ortaya atılan bu tarz durumlar olduğun da nedense hemen birşeyler yapma gereği duyuyoruz. Neyse konumuzu fazla uzatmadan sırası ile yapmanız gerekenleri sıralıyorum. bU işlemleri yaptığınız da Kişi Telegram’a Katıldı Bildirimi Kapatılacaktır.

1. Adım: Telegram uygulamasını açmanız gerekiyor.
2. Adım: Ardından “Ayarlar” Seçeneğini seçin.
3. Adım: “Ayarlar”a dokunduktan sonra “Bildirimler ve Sesler” seçeneğini seçin.
4. Adım: Menü kısmın da alta doğru inmeniz gerekiyor. “Kişi Telegram’a Katıldı” bildirim seçeneğini göreceksiniz. Hemen yanında Açık olan butona dokunarak Kapat seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Rehberiniz de olan kişileri artık katıldıkların da görmek zorunda kalmayacaksınız. Bu durum tüm mobil cihazlar için geçerlidir. Herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek olmadan işlem yapabilirsiniz.